Novice

Najnovejše iz sveta Domdesign Servisa

Stran 1 od 6 (Vseh vnosov: 69)

Oblikovanje in digitalni dogodki za Brežiški oktober 2020

1. oktober 2020

V teku je Brežiški oktober za katerega smo zopet oblikovali promocijske materiale. Posebnost oblikovanja je v celostni podobi, ki jo vsako leto ohranjamo in osvežujemo le z novo barvno temo. Tako ohranjamo prepoznavnost, hkrati pa dodajamo svežino. Poleg promocijskih materialov vse dogodke, vnašamo tudi v naš informacijski sistem Litebox, tako da se vsi dogodki v digitalni obliki vrtijo tudi na zaslonih v Brežicah in na spletu.

Delovanje naših storitev v času izrednih razmer

17. marec 2020

Spoštovane stranke,

kot veste je zaradi pojava koronavirusa svet v težkih časih, zato vas opozarjamo na previdnost in naprošamo, da sledite uradnim navodilom glede ravnanja in obnašanja v trenutnih razmerah.

Naše poslovanje bo še vedno potekalo nemoteno in vsi naši sistemi delujejo brez posebnosti. Smo spletno podjetje, zato ne bo ovir v opravljanju storitev za vas.

Dobrodelna prireditev Imeti rad

15. februar 2017

Ko gre za dobrodelnost, se vedno radi odzovemo in pripomoremo po naših najboljših močeh. Tokrat smo oblikovali plakat za dobrodelni koncert Imeti rad, ki bo 8. 3. 2017 v Športni dvorani Sevnica, zbrana sredstva pa bodo namenjena nakupu novih glasbil za Glasbeno šolo Sevnica.

Celostna podoba Ansat

15. februar 2017

Letošnje oblikovalsko leto odpiramo s svežim sodelovanjem s ponudnikom telekomunikacijskih storitev in TV postajo Ansat iz Krškega.

V celoti prenavljamo njihovo blagovno znamko z novimi logotipi, oblikovalskimi smernicami, promo materiali in novo zastavljeno marketinško strategijo. Pri tem projektu pa se poleg obliko pozitivne energije s strani naročnika, čuti tudi nova razširjena ekipa Domdesign in to potrjujejo tudi že rezultati, ki bodo od sedaj samo še boljši.

Sodelujemo z rastočimi podjetji in ponudniki novih zaposlitev

19. januar 2017

Podjetja s katerimi sodelujemo rastejo, zaposlujejo in veseli nas, da smo del njihove zgodbe o uspehu. Pomagamo jih izpeljati celostno komunikacijsko kampanijo, pri kateri jih skozi vizualne oglase vodimo od seznanitve z informacijo do konkretne ponudbe in stika s ponudnikom zaposlitve.

Tokrat predstavljamo spletni oglas ter jumbo plakat za iskanje novih sodelavcev podjetja Alufinal. Za interesente tovrstne zaposlitve pa več na strani podjetja www.alufinal.si/press/prosta-delovna-mesta-pridruzi-se-nam.

DominoCMS v jesenskih barvah

30. november 2016

Our website creation tool DominoCMS is currently painted in Fall colours. We would like to thank to the renowned Slovenian nature and bio photographer Hrvoje Teo Oršanič for the contribution.

 

Celostna podoba podjetja za paketno distribucijo EKDIS

10. junij 2016

Po letu trdega dela, predanosti in truda s ponosom predstavljamo celostno podobo podjetja za paketno distribucijo EKDIS. Ko boste naslednjič videli kombije s tem logotipom, vedite, da gre za storitev, ki vrši ekspresno in ekonomično paketno distribucijo po Sloveniji. V kolikor imate podjetje in pošiljate večje količine pošiljk, je storitev www.ekdis.si najhitrejša in najugodnejša, poleg spletnega naročanja pa omogoča tudi sledenje pošiljk.
Poleg celostne podobe smo v studiu Domdesign - Lepota Oblike, za podjetje razvili tudi spletne in IT rešitve na katerih poteka njihova storitev.

Grad Mokrice z modernim stiliziranim grbom

9. junij 2016

Katera je zadnja poteza, kdaj je izdelek popoln? Vedno lahko potegneš še eno, ki spet vpliva na vse ostale in poruši ravnovesje. Včasih je zato treba potegniti črto, pa čeprav zadnjo in reči, da je to to. Trenutno eden naših največjih oblikovalskih izzivov, kjer je bilo poleg tehničnega znanja in izkušenj potrebno veliko raziskovanja, poznavanja zgodovinskega ozadja in nenazadnje občutka. Posebna zahvala Roku Kranjcu za svetovanje, heraldično analizo ter pomoči pri izrisu okrasja. Grb z bogatim zgodovinskim ozadjem je tako dobil moderno stilizirano različico, čarobna mistika gradu Mokrice pa se nadaljuje v 21. stoletje!

Nov nizkocenovni spletni servis Nimamospletne.com

16. maj 2016

Za tiste, ki spletne strani še nimate in tiste, ki ste z njo nezadovoljni, od danes naprej pod okriljem studia domDesign - Lepota Oblike deluje nov nizkocenovni spletni servis, ki vam na enem mestu nudi vse za spletno stran in za vedno reši vse vaše spletne težave. Več na Nimamospletne.com.

Nenehni izdelki iz domDesign tovarne

20. november 2015

Izpod naših peres in rok nenehno prihajajo novi izdelki, ki svojo pot iz tiskarne nadaljujejo v praktični uporabi. Vsak izdelek opravlja svojo nalogo in služi svojem namenu, ob tem optimizira procese podjetjem, povečuje njihovo prepoznavnost, hkrati pa s svojo estetsko vrednostjo in izčiščenostjo prispeva k boljšem počutju in lepoti sveta.

Uporabniška izkušnja spletne strani Rival-varovanje.si na sistemu DominoCMS

6. november 2015

Vizionarstvo se začne z idejo in nadaljuje s potjo k uresničitvi. Ideja je vir neskončne motivacije, rezultat pa upanje, zadovoljstvo in optimističen pogled v prihodnost. Ustvarjalnem duhu se porajajo rešitve, ki izboljšujejo naš svet, optimizirajo naše procese ter zmanjšujejo porabo energije. Primer tega je nova spletna stran www.rival-varovanje.si, izdelana na sistemu DominoCMS​, ki na splet prinaša revolucionarno miselnost s katero želimo pohitriti celotni splet. Cilj tako niso le zadovoljne stranke, pač pa tudi njihov uspeh ter storitve, ki jih ponujajo vsem nam. Svet jutri, danes.

Brežiški oktober 1995 / 2015 v dizajnu

3. november 2015

20 let razlike v oblikovanju, oblikovanje za Brežiški oktober leta 1995 in 2015. Letak iz leta 1995 je oblikovan s prvotnimi računalniškimi oblikovalskimi programi, medtem ko danes oblikujemo z izjemno naprednimi rešitvami, ki nam omogočajo neomejene možnosti v oblikah in barvah.

Stran 1 od 6 (Vseh vnosov: 69)

Stopite v stik

Domdesign Servis
Kolodvorska ulica 7a
8270 Krško
040 842 313
servis@domdesign.si
domdesign.si

Uradni podatki

Domdesign, d. o. o.
Šolska ulica 1
8250 Brežice
ID za DDV: SI64311449
IBAN: SI56 1010 0005 3604 911 (Banka Intesa Sanpaolo, d. d.)

Več

Digitalni certifikat

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000