Podjetje Domdesign, d. o. o.

Več kot 20-letna tradicija

Podjetje Domdesign deluje na podlagi 20-letnih izkušenj spletnega programiranja in oblikovalskih rešitev, v same začetke komercialne rabe interneta in digitalnega poslovanja. V samem začetku se je začela združevati zgodba oblikovanja in programiranja zaradi katere danes podjetje blesti po oblikovalsko in uporabniško dovršenih programskih rešitvah in spletnih rešitvah.

V želji po kontroli nad vsebino, je iz oblikovalskih spletnih rešitev začela razvijati ideja o urejevalniku vsebine iz katerega se je skozi leta razvil izjemno napredni spletni sistem za urejanje vsebine DominoCMS, ki je kmalu postal mnogo več. Na podlagi sistema, ki je na voljo tudi v brezplačni open source različici,  so zrasle mnoge rešitve in storitve kot so IT sistem Modus, sistem za digitalno prikazovanje Litebox in storitev za spletno gostovanje DominoServ.

Krovno podjetje Domdesign se v Sloveniji in širše uveljavlja kot vrhunska blagovna znamka na področju identitete, oblikovanja in spletnih, programskih rešitev. Vizija podjetja je nenehna rast, izboljšanje storitev ter pozicioniranje kot trendovsko razvojno podjetje v svetvnem merilu.

Brežice, 3. 1. 2020

Direktor: Dominik Černelič