Modus

Spletni poslovni sistem skladen z GDRP

  • Dostopnost vedno in povsod

  • Povezanost s spletno stranjo

  • Enostavna in hitra uporaba

  • Zakonsko in avtomatiziranje varovanje osebnih podatkov

  • Zmanjšanje stroškov in povečanje rezultatov

Spletni poslovni sistem Modus je idealna rešitev za avtomatizacijo procesov, optimizacijo delovanja in digitalizacijo podatkov vaše organizacije ali podjetja.

Sistem je izjemno preprost za uporabo in dostopen vedno in povsod z vsakega računalnika oziroma naprave, od koder imate v trenutku celoten pregled in možnost urejanja vseh vaših podatkov.

Idealen je tudi za vodenje članstva, zaposlenih in naročnikov, saj lahko z njim na z zakoni skladen in popolnoma avtomatiziran način urejate vse vaše osebne podatke.

Storitev nudi neomejeno število modulov za urejanje, od financ, do vodenja projektov, človeških virov, marketinških funkcij, možna pa je tudi nadgradnja po meri, ki omogoča neomejene možnosti. Za brezhibno delovanje pa skrbi vestna naročniška podpora.

Preko sistema je mogoče enostavno urejati tudi vašo obstoječo Domino spletno stran. V trenutku lahko objavljate ažurne vsebine in obvestila na vseh svojih platformah.

Integracija z obstoječo spletno stranjo

Sistem Modus je možno enostavno integrirati z vašo obstoječo Domino spletno stranjo, tako da lahko oplemenitite vaše delovanje in iz enega mesta kontrolirate vašo spletno prisotnost.

Preko sistema lahko urejate vse vsebine strani, dodajate ažurne informacije, obvestila, v bazo pa se vpisujejo tudi e-pisma, spletna povpraševanja in naročila.

Sistem vam lahko namestimo na poddomeno vaše obstoječe spletne strani (npr. modus.vasadomena.si)

Najnovejše tehnologije

Sistem modus je zgrajen na spletni tehnologiji DominoCMS, ki omogoča obnašanje sistema kot aplikacije zaradi česa je delovanje svetlobno hitro, natančno in brezhibno. Sistem je možno uporabljati na vseh napravah, predvsem hitro pa deluje tudi na mobilnih napravah. Tehnologije omogočajo sistemu nenehno nadgrajevanje, zaradi česa bo uporabniška izkušnja s časoma vedno boljša.

Neomejene možnosti

V kolikor vam paketne možnosti niso dovolj, lahko sistem nadgradimo po meri z funkcionalnostmi za vašo specifično branžo ali poslovni model. Sistem lahko nadgradimo z možnostmi sistemov kot so CRM, ERP, WMS, itd., povezujemo ga lahko z drugimi sistemi, hkrati pa lahko omogočimo komunikacijo s fizičnimi napravami v primeru nadzora delovnih procesov.

Za vse je možna tudi izdelava posebne mobilne aplikacije, ki je lahko namenjena komunikaciji z vašimi naročniki, ali pa za izvajanje naprednih funkcij, meritev ali npr. skeniranja proizvodov, itd.

Naročniška nadzorna plošča

V sklopu sistema je možno izvesti tudi stran za naročnike skozi katero lahko vašim naročnikom omogočate pregled in izpis njihovih računov, projektov, ponudb in urejanje lastnih podatkov.

Sistem je možno prirediti po meri in naročnikom omogočati najrazličnejše možnosti urejanja, kot so izvedba naročil, ki prihajajo direktno v vaš osnovni sistem.

Primer: prijava.vasadomena.si