Domino logo

Logotip za podjetja in organizacije

»Natančnost in dovršenost oblikovanja
»Odlična osnova za blagovno znamko
»Po meri zgodbe in naročnika
»Zasnova za uporabo v modernih medijih

Logotip je osnovni element vsake korporativne identitete oz. blagovne znamke. Je simbol, vzorec, ki si ga vtisnemo v spomin in nosilec, v katerem so spravljeni vsi podatki o vašem delovanju, storitvah, ponudbi, aktivnostih, predstavitvi, izkušnji, itd.

Bolj kot je vaš znak definiran in dovršen, bolje je zapomnljiv in bolje govori o vas. V samem bistvu je virtualen, a celo bolj pomemben kot dejanjski fizični oz. oprijemljivi elementi blagovne znamke, saj naročniki in uporabniki v večini časa niso v direktnem stiku z njo, preko logotipa in njegovega vtisa pa so v stiku vsak trenutek.

Dobro izdelan logotip predstavlja osnovo za izgradnjo blagovne znamke.  

PaketSMLXL
Ideja / svetovanjepiktogram, besedni znakpiktogram, besedni znakime, slogan, piktogram, besedni znakime, slogan, piktogram, besedni znak
Blazoniranje--krajšeširše
Št. izvedb282040
Št. aplikacij---3
Konstrukcija--24
Analize / definicije-135
Registracija znamke--1 izpolnjena prijava2 izpolnjenI prijavI
Priročnikbrez opisov, e-izvod (pdf), portfolio servisbrez opisov, e-izvod (pdf), portfolio servisbrez opisov, e-izvod (pdf), HD predstavitevz opisi, e-izvod (pdf), tiskan izvod, HD portfolio predstavitev
Darilo--InfografikaInfografika, 1 m2 stenski plakat s konstrukcijo logotipa, kaširana infografika
Cena (€)290,00590,00990,001 490,00

v ceno ni vključen 22 DDV.

Plačilni pogoji: 50 % predplačilo, 50 % po zaključku projekta (izstavljena faktura - 14 dnevni rok). Rok izvedbe: 15–30 dni po plačilu predračuna ter predložitve vsebine. Ponudba je veljavna od 24. 4. 2018. Pridržujemo si pravico do spremembe paketov in cen.