Zanesljiva podpora

Izvedba projekta je šele začetek poslovnega odnosa med naročnikom in izdelovalcem, saj oblikovalski izdelek kot je podoba ali logotip poleg ažurnosti brez pravilne rasti, hitro zastara ali pa se uporabi napačno. Vsak oblikovalski izdelek je živ organizem in lahko živi ter prinaša prave rezultate le z rednim delom na njem.

Pravo delo se tako začne šele, ko je izvedba narejena.

Nenehna rast v koraku s časom

Tudi oblikovalski izdelki se lahko s časoma izboljšujejo. Z rednim vzdrževanjem in nadgradnjami lahko rastejo in so vedno osveženi s pravilnimi in najnovejšimi informacijami in so v koraku s časom, tako da ni nikoli potrebna ponovna izvedba projekta iz nule, ampak je izdelki vedno bolj dobivajo svoj lesk in dovršenost.

Pred izvedbo

Naša podpora se začne že pred izvedbo, ko vam pomagamo predlagati najboljši pristop in strategijo ter pripraviti kvaliteten načrt in vsebino za izvedbo.

Med izvedbo

V celotnem času izvedbe sodelujemo z vami, pridobivamo, urejamo in pripravljamo informacije, se usklajujemo in vam nudimo možnosti vmesne potrditve.

Po izvedbi

Pravo delo pa se začne šele po izvedbi, ko spletna stran začne živeti. Takrat vam pomagamo z vsemi aktivnostmi podpore ter pomagamo, da vaše spletno mesto živi in raste.